ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre ljus

Lisa Eriksson · 24 Okt 2012
Uppdaterad 24 Okt 2012
Elektriska stearinljus. 
Brandsäkerhet är viktigt. Med de här fjärrkontrollstyrda, batteridrivna ljusen är du på den säkra sidan även när gardinen är ­oroväckande nära ”lågan”.  Realistiska ska de vara också.

Elektriska stearinljus. 
Brandsäkerhet är viktigt. Med de här fjärrkontrollstyrda, batteridrivna ljusen är du på den säkra sidan även när gardinen är ­oroväckande nära ”lågan”.  Realistiska ska de vara också. Foto: Press


klar

Artikellänk är kopierad

Ljuslykta i tre etage. Börjar en ljuslykta med bara en våning kännas fattigt? Tubelight-ljuslyktan är med sina tre våningar som ljuslyktornas motsvarighet till Kim Kardashians crib.
Ljuslykta i tre etage. Börjar en ljuslykta med bara en våning kännas fattigt? Tubelight-ljuslyktan är med sina tre våningar som ljuslyktornas motsvarighet till Kim Kardashians crib.Foto: Press
Tårta på burk. I frånvaro av en riktig tårta skapar den här stearintårtan feststämning var du än är, oavsett om det är din födelsedag eller inte.
Tårta på burk. I frånvaro av en riktig tårta skapar den här stearintårtan feststämning var du än är, oavsett om det är din födelsedag eller inte.Foto: Press

Stearinljus tillhör höstens ABC. Men varför satsa på vanliga blockljus när det finns mer spännande alternativ? Här är tre lite ovanliga ljuskällor som förgyller dina höstkvällar.

klar

Artikellänk är kopierad

Lisa Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro