ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre män överföll 15-årig flicka – fick stryk

Tomas Lundin · 17 Nov 2015
Uppdaterad 17 Nov 2015
Bilden är från ett annat tillfälle.

Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Alamy/Arkiv


De tre männen trodde de hittat ett lätt offer – men ångrade sig snabbt.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 15-åriga flickan cyklade hemåt vid niotiden i söndags kväll när hon stoppades av tre män vid en busshållplats, skriver Lokalavisen Egedal. 

En av männen ställde sin moped i vägen för flickan och när hon ber dem att flytta på sig går de i stället till attack och välter henne av cykeln. 

► LÄS MER: Sexförbrytare gav sig på kampsportande kvinna – blev golvad Männen försöker få av flickan jackan, men hon håller fast i blixtlåset. En av männen känner på fickorna och frågar om hon har en mobiltelefon och pengar på sig. När en av männen för upp sin hand under jackan börjar flickan misstänka att de inte ”bara” försöker råna henne utan att det kan röra sig om ett våldtäktsförsök. 

Hursomhelst har hon fått nog. 

Med en kraftig spark i revbenen får hon en av männen att backa, men det avskräcker inte mannen på mopeden, som kliver av fordonet och går mot flickan. När han kommer inom räckhåll ger hon honom ett knytnävsslag i huvudet. Sen hoppar hon upp på cykeln och trampar hemåt – mannen på mopeden följer inte efter. 

– Det måste vara upp till den enskilde att värdera situationen, men i det här fallet måste man erkänna att flickan haft skinn på näsan, säger Henrik Duus, specialkonsulent vid polisen i Nordsjälland till Lokalavisen Egedal. 

Polisen söker nu vittnen som satt på en buss som strax efter överfallet stannade vid busshållplatsen.► LÄS MER: Här golvar kvinnan mannen som överfaller henne

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro