ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre nöjen i helgen

metro · 13 Feb 2014
Uppdaterad 13 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Klubb

Alla som tycker att alla hjärtans dag är en överkommersialiserad hyllning till tvåsamheten kan skippa middagen. Klubb Femtastic låter dig byta fioler och levande ljus mot bas och strober när de styr upp releasefest för Cleo och Kristin Amparos EP ”Vem e han” på lördag. De spelar tillsammans med Spiderdogs, Kanyi och Gonza-Ra. Ametist Azordegan, Chapee och NeyNey vänder skivor.

Var: Solidaritet Arena.

När: Fredag klockan 22.

Ålder: 23 år.

Entré: 120 kronor.

Konsert

Livet är inte alltid så roligt, det vet dysterkvistarna i Umeåbandet INVSN. De har lämnat vokalerna hemma för att få plats med mer svårmod på sin turné som på lördag landar på Debaser strand. Deras nya självbetitlade skiva har beskrivits som skitig och mörk pop-punk och ledordet är, enligt sångaren Dennis Lyxen, utanförskap.  

Var: Debaser strand.

När: Lördag klockan 19.

Ålder: 20 år.

Entré: 120 kronor.   Scen Helena bergström axlar Ernst Hugo Järegårds mantel när pjäsen "V.D." sätts upp igen. I originalet från 1987 spelade Ernst Hugo vd:n som ”crashar” sin anställdes hemmakväll för en studie i sex och maktrelationer. I den uppsättningen spelade Helena Bergström den anställdes sambo men nu tar hon över Ernst Hugos roll som vd, dock utan sydskånsk dialekt.

Var: Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern

När: Fredag klockan 19. Lördag klockan 18.

Pris: 350 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro