ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre nya tangentfria mobiler från HTC

Aron Andersson · 16 Feb 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Från vänster till höger: HTC Legend, HTC Desire och HTC HD Mini.

Från vänster till höger: HTC Legend, HTC Desire och HTC HD Mini. Foto: HTC


klar

Artikellänk är kopierad

HTC fortsätter att släppa Android-telefoner. Men de garderar sig med Windows.På mobilmässan i Barcelona har även HTC nu presenterat tre nya telefoner med pekskärm. Något tangentbord syns här inte till någonstans.

HTC Legend är uppföljaren till Hero och har uppdaterat skärmen till 3,2-tums AMOLED, istället för LCD. Dessutom navigerar du inte längre i telefonens menyer med en liten kula, utan en optisk sensor. Android 2.1 är operativsystemet som körs.HTC Desire använder också Android och påminner mycket om Googles Nexus One. Men även här är navigeringskulan utbytt mot en optisk sensor, dessutom har mobilen HTC:s användargränssnitt Sense. Pekskärmen är 3,7 tum stor.Precis som Sony Ericsson släpper HTC även en mindre version av en av sina telefoner. HTC HD Mini är en nedskalad HTC HD2 med 3,2-tums skärm. Operativsystemet är WinMo 6.5.3 med gränssnittet Sense ovanpå.Senare i år kommer de även att släppa flera Windows Phone 7-telefoner.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro