ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre pensionärer röker marijuana för första gången – se hur de reagerar

Aron Andersson · 20 Nov 2014
Uppdaterad 20 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

”Jag känner att det kittlar lite i hjärnan”. I en ny video får tre farmödrar röka marijuana för första gången. Här är deras reaktioner.

– Oj, vi vet inte vad man gör med den där, säger en av kvinnorna när de först får se vattenpipan de ska använda.

Experimentet har utförts av Cut Video med anledning av att marijuana nu legaliserats i flera amerikanska delstater. Enligt videon ska klippet vara inspelat i Washington, en av de stater som tidigt gjorde det lagligt att röka marijuana. De tre äldre kvinnorna ska enligt egen utsago aldrig ha prövat drogen tidigare.

– Jag har haft fullt upp med att uppfostra mina barn, säger en av kvinnorna som svar på frågan varför hon aldrig testat.

Först får de röka från en ”Bong” och videon visar sedan deras reaktioner efter olika tidsintervall. Sedan får de använda en ”Vaporizer” där rökmaterialet istället förångas.

– Det här kan vara farligt roligt, säger en av kvinnorna när hon först testar men beskriver sedan de positiva effekterna hon upplever.

– När jag gör det känner jag verkligen att musklerna i nacken inte känns lika spända och jag ser andra vinster med det, säger hon och vänder sig till en av de andra kvinnorna som inte längre verkar lika fokuserad:

– Jag tappade fullständigt koll på vad du pratade om.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro