ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre skadade efter vansinnesfärd i Stockholm - en gripen

Filip Joelsson · 17 Okt 2018
Uppdaterad 17 Okt 2018
En kvinna har gripits, misstänkt för att drogpåverkad ha kört upp på trottoaren och in i en husvägg i Stockholms innerstad. Tre fick föras till sjukhus. Arkivbild.

En kvinna har gripits, misstänkt för att drogpåverkad ha kört upp på trottoaren och in i en husvägg i Stockholms innerstad. Tre fick föras till sjukhus. Arkivbild. Foto: TT


Hornsgatan i Stockholm spärrades av i båda riktningarna under onsdagskvällen efter att en bil kört in i en husfasad. Tre personer har förts med ambulans till sjukhus och en person har gripits, enligt polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Larmet om trafikolyckan kom till polisen vid halv sex-tiden på onsdagskvällen.

En bilist ska strax tidigare av okänd anledning har kört upp på trottoaren och slutat i en husvägg. Tre personer har under kvällen förts med ambulans till sjukhus. Enligt polisen beskrivs två av dessa som måttligt skadade, och en lindrigt skadad.

”En person är gripen på platsen, initialt misstänkt för ett antal trafikföreseelser i samband med olyckan”, skriver Polisen.

Enligt vittnesuppgifter ska bilen ha körts vårdslöst och i hög fart innan kraschen.

– Den touchade trottoaren. Sen hörde jag en jättesmäll. Det är ren tur att inte fler blev skadade, som personen körde. Det gick väldigt fort, säger ett ögonvittne till Aftonbladet.

Polisen kommer under kvällen att förhöra ett flertal vittnen för att bilda sig en uppfattning om händelseförloppet.

Vid 19:15 tiden var avspärrningarna på Hornsgatan hävda. Polisen gick då också ut med uppgifter om att en kvinna gripits, och att hon misstänks ha varit drogpåverkad under färden.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro