ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trebarnsmamma hoppade från tak efter plastikoperation

Leif Oldenburg · 3 Apr 2014
Uppdaterad 3 Apr 2014

När den 53-åriga patienten vaknade upp efter plastikoperationen flög hon på sjuksköterskan. Naken sprang hon sedan upp på 12-våningsbyggnadens tak och kastade sig mot döden.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 53-åriga brittiska trebarnsmamman hade bokat tid för en ansiktslyftning på en ansedd plastikklinik i Beverly Hills i Los Angeles. När hon vaknade upp efter 13 timmar i narkos var hon som förbytt. Hon var rasande, slog till en sköterska och flydde upp på sjukhustaket.

Under flera timmar stod hon naken och balanserade på takets yttersta kant. Polisen spärrade av gatan nedanför och förhandlare försökte lugna ner henne. Men ingenting hjälpte – till sist hoppade hon och krossades mot gatan.

– Vi har inlett en undersökning för att se om sjukhuset på något sätt har brutit mot lagen, säger Lincoln Hoshino vid polisen i Beverly Hills till Daily News.

Enligt ansvariga för sjukhuset drabbades patienten av en postoperativ psykos som inte gick att förutse.

– Den lugna, glada kvinna som vi kände återfick aldrig medvetandet efter operationen. Det ger oss lite tröst, säger hennes familj i ett uttalande efter tragedin.

LÄS ÄVEN: Kända kvinnor får mammor att operera sig

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro