ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tredje man gripen för mordet i Umeå

Gustaf Eriksson · 23 Jul 2013
Uppdaterad 23 Jul 2013
Ytterligare en gripen för mordet i Umeå

Ytterligare en gripen för mordet i Umeå Foto: Scanpix


Den unga kvinnan sköts till döds på centralstationen i Umeå. Polisen har nu anhållit en tredje man misstänkt för inblandning i mordet.

klar

Artikellänk är kopierad

Den anhållne är en man i 20-årsåldern. Han kommer att förhöras under tisdagseftermiddagen, skriver polisen på sin hemsida. 

Sedan tidigare sitter två män, 26 och 28 år gamla, anhållna misstänkta för inblandning på mordet på den 22-åriga kvinnan. De begärdes häktade på tisdagen.

Det var tidigt på lördagsmorgonen som kvinnan sköts vid Umeå centralstation. Hon avled av sina skador på sjukhus. De två männen greps samma kväll.  22-åringen besökte på fredagskvällen en fest i Holmsund. Därefter tog hon sig in till Umeå och ska ha mött upp en av de misstänkta männen. Tillsammans ska de ha delat en taxi till området Holma, där de två som senare anhölls bor. Enligt uppgift nekar de anhållna männen till anklagelserna.  Under tisdagen har polisen spärrat av en badplats utanför Umeå i jakt på spår. – Vi är där med anledning av ett tips, som en av många utredningsåtgärder som nu görs i samband med fallet, säger Peder Jonsson, pressansvarig vid Umeåpolisen, till Västerbottenskuriren.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro