ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trenden är bruten

Peter Cedgren · 18 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

BRUTEN SVIT Haningealliansen kunde efter sex raka förluster resa sig i bortamatchen mot Spårvägen i den 20:e omgången av division två östra Svealand. Trots underläge med 1-0 efter den första halvleken kom Haningealliansen ut som ett nytt lag till den andra och vände matchen till seger med 2-1. – Det var riktig glädje i omklädningsrummet efter matchen som jag inte upplevt på länge säger Mats Carlsson i Haningealliansen.Haningealliansen inledde matchen piggt, de första 5-10 minuterna var ganska bra, enligt Mats Carlsson, men hamnade i underläge efter 17 minuters spel. Efter en tilltrasslad situation med oordning i försvaret som följd låg bolen helt plötsligt i nät bakom Johan Linell. – Spårvägen var tuffare, starkare och vann flest andra bollar i den första halvleken summerar Mats Carlsson.I pausvilan gör Haningealliansen förändringar i laget. In kommer forwarden Mattias Linderholm vilket skulle visa sig vara matchavgörande. – Linderholm var inblandad i mycket i andra halvleken, en matchvinnare helt enkelt säger Mats Carlsson. Inte undra på det. Linderholm stod för det mesta i Haninge-lagets offensiv och gjorde 1-1 i den 59:e minuten på nick. Detta på bortalagets fjärde målchans efter pausvilan.

Spårvägen tilldömdes en straff i den 71:a minuten, men hade inte nerverna innanför kroppen då straffskytten skjuter över mål. Två minuter senare har Linderholm chansen att bli tvåmålsskytt, men Spåret-målvakten får ut en arm i sista stund. Haningealliansen fortsätter dock framåt och får till slut utdelning för sitt slit. Linderholm blir fem minuter från slutet kapad i straffområdet. Domaren tvekar inte att peka på straffpunkten och en kylig Jens Gustavsson slår in segermålet och bärgar tre oerhört viktiga poäng. – Andra halvlek var riktigt bra menar Mats Carlsson som vill framhålla Andreas Lindvall, Jens Gustavsson och inte minst Mattias Linderholm som bäst för dagen i Haningealliansen.I och med segern har nu Haningealliansen häng på Spårvägen som finns på rätt sida strecket. Nu skiljer endast en poäng mellan lagen med tre omgångar kvar att spela. Närmast väntar Eskilstuna City för Haningealliansen på Hanvedens IP kommande lördag, 23 september, kl 14.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Cedgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro