ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Trendiga prylarna som gör det roligare att laga mat

Metro · 23 Feb 2017
Uppdaterad 21 Mar 2017

Foto: Alamy/IBL


Du behöver inte vara en stjärna i köket för att uppskatta riktigt vassa tillbehör när du lagar mat. Här är smarta och snygga prylar som underlättar matlagningen, oavsett om du är nybörjare eller en mästerkock. Som grädde på moset får du pengar tillbaka på dina köp!

klar

Artikellänk är kopierad

Alla som försökt skära grönsaker med en slö kniv vet hur frustrerande det är, eller vilket träningspass dina armar utsätts för när du försöker bearbeta en potatis med en uttjänt skalare. För att inte tala om när du ska skrubba rent en bränd kastrull eller när du bränner dig på tummen på grund av ett hål i ugnsvanten. Oavsett om det står stekt falukorv på menyn hemma, eller om du ska laga en avancerad trerättersmiddag blir matlagningen smidigare och roligare med bra redskap.Här är prylarna som inte bara underlättar i köket, de är även så snygga att de gärna får ligga framme mellan måltiderna!

Klassisk kockkniv

Slitstarkt förkläde

Förkläde i skinn som kommer skydda dina kläder många år framöver. Passar lika bra inomhus vid spisen som ute vid grillen.Pris: 1 499 kronor på Ellos. Återbäring: 6 procent.

Användbar medhjälpare

Retrorätt ugnsform

Tillaga maträtter och efterrätter med stil i den här praktiska och retrosnygga ugnsformen i emalj!Pris: 499 kronor på Ellos. Återbäring: 6 procent.

Populär trotjänare

Margrethe-skålen är så populär bland annat eftersom den är stadig och håller i många år. Här är skålen i vårens trendiga kulör.Pris: 159 kronor på Cervera. Återbäring: 5 procent.

Ekologiskt handskydd

Dekorativ mortel

pil
Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnäter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro