ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trendigt till Max

Anneli Wikström · 2 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

I år ska det vara en Max. I alla fall om man ska tro Hollywoodkändisarna Christina Aguilera och Jennifer Lopez.I september 2006 blev Zlatan Ibrahimovic pappa till en pojke som han och flickvännen Helena Seger döpte till Maximillian. Och kanske startade Zlatan en trend för det hetaste namnet i Hollywood just nu är förkortningen av Maximillian– Max.

När Christina Aguilera blev mamma i mitten av januari bestämde sig hon och sambon Jordan Bratman för att ge sonen just det namnet.

Och nu gör sångerskan Jennifer Lopez och hennes Marc Anthony likadant. Deras tvillingar som föddes 22 februari har fått namnen Emme och Max.

Men svenskarna är uppenbarligen ett trendkänsligt folk. Här har Max redan haft sin peak och det minskar nu i popularitet. Det ligger som nummer 24 på namntoppen men dess utveckling pekar nedåt. Kanske kommer X-tinas och J.Los namnval att ändra kurvan?

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro