ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trendkänslig bokning håller måttet

Ametist Azordegan · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Trendkänslig bokning håller måttet

Trendkänslig bokning håller måttet Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Det här är den mest trendkänsliga bokningen på Way Out West i år. Danny Brown räknas fortfarande till undergroundscenen, känd för hårdkokta hiphopfans och trendsökande hipsters. Vad de båda grupperna har gemensamt är att de avgudar den här rapparen som är lika mörk som humoristisk. 

Danny Brown äntrar den mörklagda scenen till trap- och crunkinstrumentaler, studsar och headbangar runt utan att titta på publiken omgiven av blå neonspotlights. Det är ljust utanför tältet men vi känner meddetsamma att vi faktiskt befinner oss i en skitig och stökig källarklubb klockan 4 på morgonen. När Danny Brown kör igång på scenen vill alla vara påtända, flippa ur och göra dumma saker. Han är besökarnas urladdning idag och vips uppstår festivalens första (och enda?) moshpit.

Danny Brown är också förvånansvärt underhållande trots den enkla uppsättningen som endast består av honom och en dj. Förklaringen ligger nog i kombinationen av hans humoristiska låttexter och lustiga utseende, och hans hämningslösa nästan primitiva attityd.

Om Way Out West är upplevelsecentrum är nog Danny Browns spelning den smått läskiga skrattkammaren.

klar

Artikellänk är kopierad

Ametist Azordegan
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro