ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Tricket: Så här hanterar du nervositeten

Siri Amram · 14 Nov 2017
Uppdaterad 14 Nov 2017

Ska du hålla ett föredrag? Gå på en jobbintervju eller kanske en dejt? Istället för att försöka bli av med nervositeten så är tricket att acceptera den. I videon nedan ser du hur.

klar

Artikellänk är kopierad

– Istället för att slåss med nervositeten, gulla med den, förklarar Christine Toll i videon ovan.

När du är nervös så kan du prova att upprepa för dig själv: ”Det är så här det känns att vara nervös och gå på en arbetsintervju/hålla föredrag/dejta och det är helt okej”.

Psykologernas lifehacks är en ny serie från Metro TV. I serien får tittaren enkla tips och hacks av psykologerna Sim Jamil och Christine Toll. I filmen medverkar även skådespelarna Embla Hane och Jean Filip Apelian.

pil
Om psykologerna

Sim Jamil, leg. psykolog, har flerårig erfarenhet av att jobba som psykolog. I dag jobbar hon på Psykologpartners i Stockholm med klienter, handledning och utbildning utifrån klinisk beteendeanalys och motiverande samtal (MI).

Christine Toll, leg. psykolog, verksam vid en psykiatrisk mottagning i Stockholm. Handleder, utreder och ger KBT-behandlingar; både för individer och i gruppformat.

klar

Artikellänk är kopierad

Siri Amram
Siri Amram
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro