ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trio ströp vän och körde sedan runt honom förklädd i hatt och solglasögon

Evelina Pålsson · 2 Sep 2016
Uppdaterad 2 Sep 2016
Det tog fem dagar för myndigheterna att hitta 21-åringens kropp.

Det tog fem dagar för myndigheterna att hitta 21-åringens kropp. Foto: TT


En 21-årig man från Pennsylvania i USA misstänks ha mördats av sina vänner skriver The Washington Post. 21-åringen ska ha tagit en överdos och hans vänner ska ha valt att strypa honom i stället för att ta honom till sjukhus uppger polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

En 21-årig man från Pennsylvania ska ha strypts till döds i slutet av augusti och utredarna säger sig aldrig ha varit med om liknande fall rapporterar The Washington Post.

21-åringen ska ha tagit en överdos och behövt vård. Men i stället för att köra mannen till sjukhus ska hans vänner ha strypt honom. Klätt honom i solglasögon och hatt och sedan kört i väg och dumpat kroppen.

► LÄS MER: Mamma dödade sina barn – gömde kropparna under grannens hus

Trion består av två män och en kvinna som är 19, 22 och 20 år gamla. Enligt polisen i Pennsylvania ska trion efter att 21-åringen fått en överdos ha lastat in honom i en bil. Men i stället för att köra honom till sjukhuset ska de ha dragit en plastpåse över 21-åringens huvud och sedan ska de två männen ha använt startkablar för att strypa honom. De har sedan kört i väg och dumpat kroppen. På övervakningskameror från en bensinmack där trion stannat ses 21-åringen sitta i passagerarsätet klädd i hatt och solglasögon.

21-åringens familj anmälde honom försvunnen efter att inte ha hört från honom sedan den 24 augusti. Först efter fem dagar hittade myndigheterna kroppen uppger The Washington Post. De tre vännerna är nu åtalade för grov misshandel och konspiration men riskerar att åtalas för allvarligare brott när dödsorsaken fastställt efter obduktion uppger polisen i Pennsylvania enligt CBS dotterbolag WYOU.

► LÄS MER: 13-åringar knivhögg klasskamrat – kan få 65 års fängelse

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro