ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tro det eller ej – hösten är inte här

Robin Grahl · 19 Sep 2012
Uppdaterad 19 Sep 2012

Regn, blåst och kyla. Trots det ruggiga vädret så är det ännu sommar i stora delar av landet. Nu kan du satsa pengar på när du tror att hösten kommer.

klar

Artikellänk är kopierad

Tro det eller ej – hösten är inte här 
  Så här såg det ut i Stockholm i går och till helgen väntar kallare väder. Trots det ruggiga vädret har hösten inte bitit tag i hela Sverige. Nu kan man spela på när man tror att den infaller.
Tro det eller ej – hösten är inte här Så här såg det ut i Stockholm i går och till helgen väntar kallare väder. Trots det ruggiga vädret har hösten inte bitit tag i hela Sverige. Nu kan man spela på när man tror att den infaller.Foto: Lotta Bergseth

SMHI:s prognos för när hösten kommer är 29 september i Stockholm, 10 oktober i Göteborg och 12 oktober i Malmö.

– Vi får ju in kallare vindar i Stockholm den här veckan. Så där skulle det kunna bli höst redan i slutet av denna vecka. Så jag hade inte vågat sätta pengar på det, säger Emil Björk, meteo-rolog på SMHI.

Betsson, som startat spelet, tror att hösten kommer senare än SMHI:s standardiserade datum. 

– Vädret är ju en sådan snackis för alla nuförtiden och eftersom det har varit en dålig sommar så tyckte vi att det skulle vara kul att sätta upp ett spel på när hösten kommer, säger Thomas Bertilsson, PR-manager på Betsson.

Hösten infaller det första dygnet av fem som har en dygnstemperatur på under tio grader.

– Hösten kommer senare och senare varje år så vi tänker att den kommer ännu senare i år, säger Thomas Bertilsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Robin Grahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro