ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trodde dottern var besatt av djävulen – kvävde henne till döds med krucifix

Hugo Ewald · 31 Aug 2016
Uppdaterad 31 Aug 2016
50-åringen och hennes dotter arbetade som massörer på samma salong. Arkivbild.

50-åringen och hennes dotter arbetade som massörer på samma salong. Arkivbild. Foto: Charles Gullung/IBL


En 50-årig kvinna i amerikanska Oklahoma City häktades under lördagen misstänkt för mord på sin 33-åriga dotter. Enligt kvinnan var hennes dotter besatt av djävulen. Dottern dog i samband med att kvinnan tryckt ned ett krucifix i kvinnans hals.

klar

Artikellänk är kopierad

Under lördagen anlände polis till en lägenhet i amerikanska Oklahoma city efter att ett larm inkommit. Inne i huset fann de en 33-årig kvinna död med skador i ansiktet och på huvudet. På hennes bröst låg ett stort kors. Det rapporterar CBS-affilierade KWTV.► LÄS MER: Dödade sin autistiske son – bördan "för tuff för familjen"

Polisen kom sedan att häkta 33-åringens mamma, en 50-årig kvinna, för mordet. 

Enligt den 50-åriga mamman var hennes dotter besatt av djävulen. I polisförhör erkände hon att hon slagit sin dotter samt tryckt ned ett krucifix och en medaljong i hennes hals. Hon kollade sedan på när hennes dotter avled och placerade därefter kroppen i en korsliknande position.

50-åringen hade svullna händer och blåmärken på armarna. Enligt henne kom de från att dottern försvarat sig när hon "försökte rensa Satan från hennes kropp.

Enligt lokaltidningen The Oklahoman var två kvinnorna väldigt nära och arbetade som massörer på samma salong.► LÄS MER: Mamman dödade sin tioårige son – för att ”rädda honom från världens lidande”

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro