ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tror jag har en bra chans att ta det här”

Karolina Skoglund · 8 Mar 2013
Uppdaterad 8 Mar 2013
Att Robin Stjernberg ska vinna finalen är inte bara en önskan, utan ett mål: "Jag känner att jag hittat hem", säger han.

Att Robin Stjernberg ska vinna finalen är inte bara en önskan, utan ett mål: "Jag känner att jag hittat hem", säger han. Foto: Henric Lindsten


När Robin Stjernberg ställde sig på scen under fredagens publikgenrep med bidraget "You" nåddes han av jubel och klapp från publiken på nästan 28 000 människor redan under låtens gång. Det fick honom att känna sig helt överväldigad.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag har hittat en sådan otrolig glädje. Det är så underbart fantastiskt att få vara här, säger han.

Så sent som i onsdags berättade han att han tänkte spara på rösten under veckan eftersom han tappade den efter förra lördagen. Det var ett löfte som han inte riktigt höll, eftersom han i medparten av repetitionerna sjungit fullt ut.

– Jo, jag vet. Men jag känner mig själv och vet när jag ska sluta. Är det något jag kan är det sång.

Att han tar hem alltihop i morgon är inte bara en önskan, utan ett mål.

– Jag känner att jag hittat hem. Jag är bekväm och tror att jag har en bra chans att ta det här. Jag känner det i hela mitt hjärta. Alla kan relatera till låten, säger han och brister ut i sång:

– Isn´t it crazy..y. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro