ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Trött på dyra mobilabonnemang? Här är nya gratistjänsten!

Metro · 3 Jul 2018
Uppdaterad 12 Jul 2018

Foto: Unsplash


Långa bindningstider, höga månadskostnader och krångliga regler. Att hitta det perfekta mobilabonnemanget är inte lätt. Nu lanseras ett nytt abonnemang som inte bara är billigt – det är helt gratis.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu är det svenska superabonnemanget Wifog Zero här – världens första mobilabonnemang som är gratis. Istället för att betala för samtal, surf och sms får användarna titta på reklamfilmer och samla poäng. Poängen som man tjänar in omvandlas till surftid och samtalsminuter.

– Vi är stolta över att kunna vara först i världen att lansera ett helt kostnadsfritt mobilabonnemang, där det är gratis att ringa, sms:a och surfa, säger Martin Litborn, chef för marknad och affärsutveckling på Wifog.

Annonsörerna betalar

Istället för att ta betalt av kunderna tar Wifog betalt av stora annonsörer, butiker och andra företag som vill marknadsföra sig med reklamfilmer.

– Användarna betalar bara med sin tid och behöver man fylla på med mer surf och samtalstid kan man titta på fler reklamfilmer, säger Martin Litborn.

Abonnemang för alla smaker

Förutom det unika gratisabonnemanget lanserar Wifog också tre betalabonnemang för den som vill ha en traditionell, men ändå prisvärd telefonlösning. Abonnemangen Small, Medium och Large kostar 30, 60 och 90 kronor i månaden.

– Small är perfekt för dig som mest använder appar för att kommunicera, men som då och då behöver kunna ringa också. Medium är precis som det låter – lagom. Och Large är för dig som vill kunna ringa mycket, med fria samtal och sms.

pil
Det här är Wifog Zero

• Sveriges enda gratisabonnemang

• Helt gratis i utbyte mot att du tittar på reklamfilm eller svarar på marknadsundersökningar

• En påfyllning består av 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms

• Ingen startavgift, månadsavgift eller andra dolda avgifter

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro