ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trötta krigare måste sova

Linda Barna · 16 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Patrik Nilsson och Glenn Edler vill sova.

Patrik Nilsson och Glenn Edler vill sova.


klar

Artikellänk är kopierad

Metro Tekniks reporter Linda Barna provsover Massives säng.
Metro Tekniks reporter Linda Barna provsover Massives säng.

SOVA. Även om det hör till när man går på LAN att sitta uppe länge och spela hela natten finns det en del som väljer att sussa kudde redan vid tio-tiden. Två av dessa är Glenn Edler och Patrik Nilsson.Vi möter Glenn och Patrik på väg till sovsalen med värdesaker och kuddar under armarna. Trots att sovsalen på Dreamhack inte är något annat än en tom hall med betonggolv har killarna inget att klaga på. – Man tvingar sig själv att sitta uppe tills man nästan somnar i stolen - då kan man sovavar som helst, säger Patrik. Musiken är tystare och det är mörkt. Det räcker för mig i alla fall, säger Patrik Nilsson.Glenn Edler är lite kräsnare. – Självklart blir det lättare att somna ju tröttare man blir, men jag längtar ändå lite hem till min egna säng.Någon extrem nöd verkar det inte gå på killarna. – Jag kanske skulle kunna tänka mig att betala en hundring för en säng, sista natten. Men inte mer, säger Patrik innan han och Glenn beger sig mot sovsalen.

World in Conflics skapare Massive Entertainment slår ett slag för nattsömnen och lottar ut en sovplats i deras lumpeninspirerade våningssängar. – För att ha en chans att vinna måste du antingen vara CPL (Cyberathletic Professional League)-deltagare eller ha förboka World in Conflict spelet, säger Gabriel Johnsson som är administratör för CPL. – Vi ser det här med sängplatserna och militärtemat som lite av en kul grej, berättarMagnus Johansson även han CPL  administratör.Metro Tekniks reporter passade på att provligga sängarna och kan meddela att de definitivt slår ett liggunderlag på betonggolv. Och det med hästlängder.

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Barna
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro