ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tröttnade på klottret – erbjöd jobb

Fredrik Tideman · 11 Sep 2014
Uppdaterad 11 Sep 2014

När sotarfirman på Södermalm i Stockholm tröttnade på klottrandet på deras garageport tog de till en lite annorlunda metod för att få slut på det – att erbjuda klottraren jobb. Lappen sattes upp den tredje september och har fått en del uppmärksamhet i sociala medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Peter Sotare

Har ni fått något svar från klottraren än?

– Det har vi faktiskt inte fått, däremot har det inte klottrats något sedan vi satte upp den. Sedan den dagen har det varit rent och det är rekord, säger Emil Andersson, marknadschef på Peter Sotare.

Har det varit samma klottrare?

– Vi vet ju inte riktigt förstås. Men vi känner igen vissa taggar. Så det har varit lite olika, men en och samma har varit med flera gånger i alla fall.

Hur fick ni idén?

– Det var våran vd som hade gjort något liknande för flera år sedan. Han satt och skrev ihop det här på sin kammare och så fick jag läsa det när han var klar och tyckte att det var kanon. Så jag plastade in den och hängde upp den.

Och den har fått sitta kvar?

– Ja den sitter precis där vi satte den så de rör den inte i alla fall.

Hoppas ni på att det kommer in någon skyldig och pratar med er?

– Ärligt talat så är vi väl tveksamma till att någon kommer att komma in, men det vore ju fantastiskt om de gjorde det.

Skulle ni rekommendera att andra företag som har liknande problem gör på samma sätt?

– Ja än så länge så har det ju inte klottrats något mer. Det sättet att kommunicera tycker jag är lite roligare, med någon slags positiv tvist på det. Och det har gett positiv respons i sociala medier, bara det är ju kul.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro