ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TT-grejer

Stockholm Helena Wingbrant · 28 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Investor satsar på ögonstyrning Investor Growth Capital satsar 100 miljoner kronor i teknikföretaget Tobii Technology, som är verksamt inom så kallad ögonstyrning. Kapitaltillskottet ska användas för att öka tillväxttakten ytterligare samt till satsningar på produktutveckling, försäljning och marknadsföring, skriver Tobii i ett pressmeddelande. Ögonstyrning är en teknik som gör det möjligt för en dator att veta exakt var en person tittar.

100 nya jobb i Kvänum Verkstadsföretaget Kellve Bulkteknik har fått en order värd över 65 miljoner kronor från en cementtillverkare utanför London, rapporterar Sveriges Radio Skaraborg. Ordern innebär att Kellve räknar med att fördubbla antalet anställda, från cirka 100 till omkring 200, inom loppet av ett par år. Fabriken ligger i Kvänum, utanför Skara.

Karo Bio-emission ger 400 miljoner Styrelsen för Karo Bio har beslutat genomföra en företrädesemission som kommer att tillföra bolaget 406 miljoner kronor om den blir fulltecknad. Syftet är att säkra kapital för att bland annat fortsätta utveckla två läkemedelskandidater, för behandling av dyslipidemi (blodfettrubbningar) och diabetes, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Beslutet måste godkännas av en extra bolagsstämma den 11 april.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Helena Wingbrant
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro