ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tuff ekorre gav sig på orm – filmades av brandman

Tina Sayed Nestius · 26 Jun 2013
Uppdaterad 30 Jun 2013

En särskilt tuff ekorre gav sig på en solande orm – men fick på tafsen. Det krävdes ett brandkårsingripande för att stoppa bråket.

klar

Artikellänk är kopierad

Det osannolika bråket utspelade sig i Gold Canyon, Arizona, när en ekorre attackerade en orm som låg och solade sig i en kvinnas trädgård. Kvinnan blev rädd och ringde 911 för att få hjälp att stoppa bråket. Till larmoperatören sa hon att hon behövde hjälp att sära på de käbblande djuren. 

Slagsmålet hade pågått i en dryg halvtimme innan brandmän kunde sära på dem. I filmen, som brandmannen Ryan Philips har tagit, syns ormen bestämma sig för att slå tillbaka – något irriterad på att ha en aggressiv gnagare i hasorna.

– Det såg ut som om ekorren hade fått tag i korn som den tuggade på, säger Ryan Philips till tv-kanalen CBS 5. 

– Vanligtvis är det jordekorren som utgör ormens mat så det var intressant att se dem i ombytta roller. Jag skulle vilja säga att ekorren vann den här omgången. Men jag är säker på att de kan ta om fajten en annan gång, säger Ryan Philips. 

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro