ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tuffometro: Bonde-Klas

Emma Björkman · 13 Dec 2012
Uppdaterad 14 Dec 2012

Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Klas Karlsson hittade kärleken i Bonde söker fru”. Här berättar han om när han blev kär i Sandra Olsson och om han rumlade runt i sänghalmen med någon av tjejerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Hade du sex med någon av dina tjejer på gården när kamerorna var avstängda? – Nej. Kamerateamet sa att ”om det kommer in en tjej till dig på natten, så tänk efter två gånger”. Men det var ingen som försökte det. Däremot fick jag sms någon natt där tjejen skrev vad hon tyckte och tänkte om mig men det hände inget. Om jag hade gjort något med någon hade jag ställt till det för mig. Det hade varit taskigt och slutat med att någon kanske hade åkt hem.

Pest eller kolera: Sälja gården eller leva ensam resten av livet? – Jag lever nog ensam resten av livet. Jag tycker om min gård så mycket, den är mitt liv. Om jag skulle bo i stan skulle jag dö inombords.

Vem av dina fyra tjejer på gården blev du mest irriterad på? – Det var egentligen inget strul med någon. Det skulle i så fall vara Sannas hundar som åt upp Sandras fina kläder. Men jag blev inte irriterad på Sanna för det.

Vad handlade ditt första gräl med Sandra om? – Vi har inte haft vårt första gräl ännu, vi har bara setts varannan helg. Hon har tittat snett på mig en gång när jag kom en timme försent. Vad vi kommer att gräla om? Vi kommer säkert att gräla om att jag jobbar för sent på kvällarna, hon kommer att få sitta ensam för länge. – På gruppdejten på golfbanan fick jag första känslan. Då insåg jag att hon var bättre än jag trodde, jag trodde att hon var en riktig stadsbo. Jag blev helt säker när vi gick på vår andra dejt. Känslan när man är kär är obeskrivlig. Jag märkte att hon var kär i mig på hennes blickar men vi båda gick och höll på det ett tag. När insåg du att du var kär i Sandra?

Handen på hjärtat, vad tänkte du när Ulrika Svensson attackkysste dig? – ”Hjälp, vad gör hon?” Fy fan, det var en chock. Jag var inte alls beredd. Jag hade hållit henne kort eftersom jag visste att hon tyckte om mig. När jag fick ett halsband av henne tog jag inte på mig det trots att hon ville det. Jag trodde att hon förstod läget men hon satsade allt, det var vinna eller försvinna. Jag har inte haft någon kontakt med henne efter programmet.

Hur rik är du? – Jag är jättefattig. Jag har aldrig jobbat så lite som jag gjort i år. När jag insåg att jag skulle vara med i ”Bonde söker fru” gjorde jag iordning ladugården och huset så jag har levt på gamla pengar i år men nu börjar de ta slut. Jag har mycket kapital låst i mina maskiner men i kontanter har jag under 100 000 kronor. Privat har jag mindre än 2 000 kronor på kontot. I programmet fick du din första kyss på tio år – varför har du haft så svårt att träffa tjejer? – Det har jag aldrig kommit på. Jag har inte vågat ta sista steget. Jag har träffat en massa tjejer men alla har velat bli kompis med mig. Jag är lite blyg och jag har jobbat väldigt mycket och det kan tjejer ha tagit som att jag inte varit intresserad. Det är klart att jag varit besviken när jag haft något på gång men det har runnit ut i sanden. I programmet blev jag tvungen att ta det där sista steget.Sängen eller höskullen – vad föredrar du när det är liggdags? – Sängen. Jag har storbalar som är hårdpressade så det skulle göra ganska ont. Nej, jag har inte provlegat, haha. – Jag skulle placera dem på fingrarna. Då kommer man åt att skruva där det är trångt när man mekar.Om du fick fem extra centimeter – var på kroppen skulle du placera dem?

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro