ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tuffometro: Camilla Henemark

Karolina Skoglund · 6 Dec 2012
Uppdaterad 7 Dec 2012

Foto: Patrik Österberg/All Over Press


2012 är året då Camilla Henemark blev betydligt mer än kungens påstådda älskarinna. Här berättar hon om lik i garderoben, vem som är bäst i sängen och sin fästmö.

klar

Artikellänk är kopierad

2012 har varit din comeback i rampljuset. Vad var det bästa som hände? – Kärleken från folk på gatan har berört mig mest. Det är så fantastiskt att jag nästan blir rädd. Under alla år har jag inte trott att jag betytt något för någon och var hatad. Så plötsligt får jag höra motsatsen och att jag till och med inspirerat folk. Du ska gå i terapi med ”Army of Lovers”. Vad är svårast att förlåta från ert förflutna? – Den falska ryktesspridningen. Om att jag skulle ha varit på ett behandlingshem, till exempel. Spelet bakom ryggen är också tufft. Men man måste alltid titta djupare i folks hjärta och se att det ofta bara handlar om avundsjuka, alltså någonting som är mänskligt. Jag har blivit generösare att överse med folks brister. Jag är inte perfekt heller. Du förlovade dig med en 20-åring efter en kväll på krogen. Vad händer nu? – När jag vaknade tänkte jag först om detta är mitt gränslösa beteende som återvänt, men så var det inte. Den här gången gjorde jag en jackpot. Man kan se på vår förlovning som ett arrangerat äktenskap. Vi ville vara säkra på varandra medan vi utforskade vårt förhållande. Vill vi fortfarande vara ihop efter ett år så gifter vi oss. Det var så det gick till förr. Alla borde förlova sig.

Om du fick hoppa tillbaka till ett valfritt år i ditt liv och leva om det. Vilket år skulle du välja? – Förr skulle jag ha valt när jag var nygift och min karriär låg på topp. Nu väljer jag 2012. Det har varit det mest fantastiska året i mitt liv. Jag är rädd att gå in i 2013 eftersom det bara kan bli sämre nu. I din bok ”Adjö det ljuva livet” radar du upp en del kända män du legat med. Vem var bäst i sängen? – Jag själv, så klart (skratt). Det räcker. Man kan inte hålla på att värdera hur bra någon är i sängen eller inte. It takes two to tango. Jag kan inte skylla någon annan för att jag själv inte njuter. Du arrangerade striptease på fritids och kunde göra rökringar innan grundskolan. Hur var din barndom? – Fantastisk. Kanske lite väl vild. Jag var en Pippi Långstrump-figur som ständigt hamnade i trubbel. Jag hade klippkort hos rektorn men samtidigt älskade jag att vara i plugget. På det stora hela var jag väldigt trygg. I dag undrar jag hur jag överlevde barndomen utan att hoppa från ett alldeles för högt träd eller något. Mamma måste ha fått magsår av mig. Du har delvis haft ett väldigt tufft liv. När var du som mest på botten? – Det var efter en båtolycka i skärgården. Jag vaknade upp på ett sjukhus fullständigt sönderslagen och med hjärnskakning. Jag var mitt i en depression och första gången på länge låg jag i en säng, eftersom jag var hemlös då. Plötsligt inser jag att jag tappat en av de tre berlockerna på mitt halsband. Det var ett sådant klassiskt tro-, hopp- och kärlekssmycke och ankaret, som står för hopp, var det som var borta. Jag såg det som en symbol. Det sista som lämnar människan är hoppet och jag hade precis tappat mitt. Panikångest, depressioner och självmordstankar har följt dig länge. Hur mår du i dag? – Jag säger som Kenta: Just i dag mår jag bra. Helt ärligt så är det är strålande faktiskt. Däremot är jag extremt utarbetad och har en obehaglig känsla i kroppen över att det går för bra nu. Du kallar kungen för Chefen. Vad kallar han dig för? – Camilla. Roligare än så är det inte.Skandaldrottning, kungens älskarinna och hemlös föredetting har bara varit några beskrivningar av dig. Vad tror du att folk kommer att komma ihåg dig för den dagen du dör? – Jag har en känsla av att det sista i historien om mig inte är skrivit ännu, även om jag har vänt blad. Jag tror att jag kommer att göra något som överskuggar allt jag tidigare gjort. Det är vad som kommer att förknippas med mig. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro