ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tuffometro: Paolo Roberto

Emma Björkman · 11 Nov 2011
Uppdaterad 1 Jun 2012

Foto: Leif R Jansson/SCANPIX


I torsdags var det final i Robinson”. Programledaren Paolo Roberto har följt deltagarna från början till slut. I Tuffometro duckar han inte för någon fråga och berättar bland annat om knivhugg och vilken politiker som han vill ge smisk.

klar

Artikellänk är kopierad

Vem i årets ”Robinson” tycker du minst förtjänade att vinna? – Lisa (Ann-Louise ”Lisa” Krantz reds.anm) som hoppade av efter fyra dagar. Hon förtjänade inte ens att få vara där. Jag blev lack på riktigt, det var inte lite fräckt. Vilken utmaning i ”Robinson” skulle ha fått dig på fall? – Ingen, jag har testat dem alla. Mitt enda problem i ”Robinson” skulle vara matgrejen. Jag måste äta var tredje timme. Jag kan bita ihop i fyra timmar, sedan måste jag döda någon. Vilken kändis vill du slå på käften? – Om jag slår någon på käften så dör den. Men Gustav Fridolin skulle jag vilja dra ner byxorna på och ge smisk. Han är en grön barbapapa som bara säger politiskt korrekta grejer för att plocka mjukispoäng. Han är en riktig pojkspoling. Har du någon gång haft sönder en möbel när du har haft sex? – Hahaha! Jag skulle vilja säga ja men det har jag inte. Nu blev jag jättebesviken på mig själv, jag känner mig inte värdig att leva. Man har faktiskt inte haft sex förrän man haft sönder möbler.

Du var en värsting som ung, vad var det värsta du gjorde mot någon? – Det värsta var nog när vi rånade en oskyldig snubbe när jag var 16 år. Jag har träffat honom efteråt och bett om ursäkt. Han är en större människa än vad jag var då.  Du värnar om kärnfamiljen, vad skulle få dig att skilja dig? – Jag är ingen kärnfamiljskramare. Det är bara något media fått för sig för att jag är katolik, tror på Gud och är gift. Om jag och min fru skulle vara olyckliga skulle det kunna vara ett skäl för skilsmässa, man vill ju vara lycklig i sitt förhållande. Vad är det närmaste döden du har varit? – Jag har blivit knivhuggen tre gånger i ryggen, ansiktet och benet. Det är klart att det var allvarligt men som tur var träffades inga mjukdelar, bara ben. Om jag var rädd? Nej, jag var relativt galen som ung så jag var inte så rädd. Jag blev knivhuggen i ansiktet när jag var dörrvakt på Café Opera, det var jag och mina kolleger mot några påtända snubbar. Men jag vann den fajten. När gråter du? – Jag gråter mer än vad du tror. Från den italienska kulturen är jag van att se män gråta. Det är tufft och manligt att gråta på rätt ställe. Jag gråter på begravning, det tycker jag är otroligt sorgligt. Jag är en riktig lipsill och kan gråta till romantiska komedier. I din blogg skämtar du om att du har en hjärnskada från boxningen, ärligt talat, hur många hjärnceller har du förlorat? – Ganska många men det positiva är att de hamnat rätt för de har skakat saker och ting tillrätta – jag är en prisbelönt kokboksförfattare som driver sju företag. Jag har ingen hjärnskada, det jag skrev kallas för ironi. Vad ångrar du mest i ditt liv? – Jag ångrar att det gick fel för mig och att jag gjorde mina föräldrar illa under den tiden. Om jag hade velat göra saker annorlunda? Jag tycker att det är en extremt feg inställning, jag tycker att man får gottgöra det man gjort. Om jag är snäll? Både och. Jag jobbar ideellt med folk som har problem men än så länge är jag ingen velourkille. En dag kanske jag blir perfekt, en dag kanske jag blir Gustav Fridolin, hela Sveriges lilla Jesus, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro