ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tuffometro: Rebecca Simonsson

Anneli Sandberg · 8 Nov 2012
Uppdaterad 9 Nov 2012
"Jag älskar att spendera", säger webbstjärnan Rebecca Simonsson, som grillas i veckans Tuffometro.

"Jag älskar att spendera", säger webbstjärnan Rebecca Simonsson, som grillas i veckans Tuffometro. Foto: Eero Hannukainen/EEROBILD/All Over Press


Rebecca Simonsson har många järn i elden som artist, designer och bloggerska. I Metros tuffometro konfronteras hon med både romans- och plastikoperationsrykten.

klar

Artikellänk är kopierad

Du ses varje vecka i ”Projekt runway” och har en egen klädkollektion. Vem är Sveriges bästa designer?

– Jag älskar Acne men så gillar jag också Ida Sjöstedt. Jag jobbar en del med henne och hon ligger mig varmt om hjärtat. Hon gör annorlunda kläder som sticker ut och de känns inte så svenska. Hon tar i lite mer. 

När är det sämst att vara Rebecca Simonsson?

– Det är ett tråkigt svar men det är när tiden inte räcker till. Jag gör så mycket olika saker och ibland hinner jag knappt andas. Jag gillar stress men ibland vill man kunna hänga med familj och vänner och det har jag sällan tid för. Det är sånt som kommer med jobbet. 

Varför är du i USA just nu?

– Det hör ihop med förra svaret. Jag har tagit lite tid för mig själv. Åker runt här, träffar vänner och chillar. Jag bor hos vänner och passar på att träffa alla. Jag vet inte hur länge jag ska vara där. Det beror på när jobbet kallar. Jag stannar så länge jag kan. 

Det ryktas att du har dejtat dem så då undrar vi: vem är bäst älskare, Darin eller Eric Saade? 

– Äuhm. Jag kan inte svara på den frågan över huvud taget. Jag vill inte prata om det i media. Jag diskuterar inte mitt privatliv. Det är så mycket annat som folk vet om mig så sånt håller jag för mig själv.  

Hur mycket pengar har du på banken?

– Jag jobbar hårt och det ger belöning men jag älskar att spendera. En siffra? Nej, jag kan inte snacka pengar så. Jag har så jag klarar mig. Jag jobbar stenhårt, 24 timmar om dygnet och får bra betalt men som jag sa så spenderar jag mycket också.  

Vad på din kropp har du plastik-opererat?

– Åh, en sådan härlig fråga. Jag vill inte gå in på det. Jag har gjort tillfälliga grejer som jag har pratat om tidigare men jag vill inte prata mer om det. En massa unga tjejer frågar mig vad jag gjort och var och jag vill inte ge dem fel råd. Jag gillar att vara lite privat så jag kanske bara ska ta snälla frågor nu då. 

Du var tidigare med i Sunblock och nu satsar du på en solokarriär som sångerska. Vad har du för mål med artistkarriären?

– Jag har alltid hållit på med musik på ett eller annat sätt. Det är det jag brinner för. Målet är väl att jag ska kunna leva på musiken men jag trivs också bra med att ha det som det är nu. Jag gör lika mycket av varje och så länge det känns kul så är det bara att köra på. 

Vad är det dummaste du gjort på fyllan?

– Jag festar ganska hårt men jag har nog inte gjort något dumt på fyllan. Vad tråkig jag känner mig nu. Jo, en sak jag gjorde som var dum var när jag jobbade som nattklubbschef på Hells kitchen, jag var inte på fyllan men det är ändå en bra historia. Det var en snubbe, en turist ska tilläggas, som stod väldigt nära och tog en massa bilder på mig och jag var stressad och bad honom flera gånger att sluta. Till sist blev jag arg och tog hans kamera och raderade alla bilder i den, antagligen också de han hade tagit som turist i Stockholm. Jag ångrar mig än i dag. Men han vägrade lyssna och sluta och jag var stressad. 

Hur viktigt är utseendet för dig?

– Inte speciellt viktigt men väldigt kul. Smink, hår och kläder är ett intresse mer än något som är livsviktigt. Jag är inte så noga med det på vardagarna. Utseendet är viktigt i mitt jobb däremot för mycket av det spelar ju på utseendet. Men det är viktigare att se fräsch och up to date ut än att vara en skönhet. 

Hur är du som flickvän?

– Grym! Jag är väldigt dedikerad min pojkvän. Jag har inget till övers för andra killar utan lägger allt fokus på den personen jag är tillsammans med. Jag har aldrig varit otrogen till exempel. När man är tillsammans ser jag det som att man är ett team, man jobbar ihop och intresserar sig för varandra. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro