ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tummen upp för tecknat

Emelie Andersson · 25 Sep 2014
Uppdaterad 25 Sep 2014

Foto: Press


När traven med kurslitteratur växer sig allt högre minskar både tiden och lusten att läsa skönlitteratur. På något vis blir hjärnan trött på text. Kanske kan det funka bättre med bilder? För att du ska få en paus från de där akademiska termerna och samtidigt kunna drömma dig bort har Metro Student den perfekta lösningen – tecknade serier. 

klar

Artikellänk är kopierad

WatchmenDC comics  AlanMooresdystopiskaframtidsskildringsamlingsalbumNi kanske känner till filmen med samma namn som är baserad på serien? Här är från 1980-talet, en tid där maskerade hjältar har förbjudits. För dig som vill rymma från studierna en längre tid och gillar att ha allt på en gång finns serien som .

Hur man botar en feministGalagoJohanssonskollagephotoshoppningarnäthatfrämlingsfientlighetpatriarkatetWithSlingshotGirls onlineserieDanielleCorsettoseriestriphuvudkaraktärerHazelJamiegapskrattinternetNanna fjärde bok handlar om hur hon gör sitt bästa för att passa in i det svenska samhället. En blandning av serier, och som blir en attack mot , och . www.girlswithslingshots.comEn av som kommer ut med en ny fem dagar i veckan, måndag till fredag. Serien har två , och , som bjuder på många . Länge leve !

Fairy TailComicsKodansha WeeklyShonenMagazineHiroMashimamangaEn tecknad mangaserie som påbörjades i tidningen 2006, av . En serie om vänskap och äventyr, och är en perfekt ingång för dig som är nybörjare på det här med . Finns i 17 volymer översatta från japanska.

The SandmankultseriepopulärkulturelltNeilGaimanserieförlagetDCComicssträckläsapersonifieringenVertigoEn som många kallar ett fenomen, gjord av . Publicerades av det amerikanska från 1988 till 1996 och finns att i tio album. Serien handlar bland annat om den odödliga av drömmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Emelie Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro