ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Tungt för Alliance i kvalgruppen till Stockholm-majorn

Erik Glanell · 4 Feb 2019
Uppdaterad 4 Feb 2019
The Real Deal gick vinnande ur striden mot Alliance.

The Real Deal gick vinnande ur striden mot Alliance. Foto: Dreamleague/skärmdump


Två matcher och fyra förlorade kartor. Det är Alliance protokoll efter kvalgruppspelet till Dota 2-majorn i Stockholm. Men än finns det chans för avancemang.

klar

Artikellänk är kopierad

Inte nog med att det är måndag. För det anrika Dota 2-laget Alliance blev det en extra tungt dag i kvalspelet till Dreamleague-majorn.

Efter att, trots 0–2-förlust, ha spelat hyfsat jämnt mot OG i första matchen fanns hopp om att kunna klänga fast vid en plats i övre bracket. Kryddigt nog bestod motståndet i den viktiga matchen av det osignade laget The Real Deal där den tidigare Alliance-spelaren Jerry ”EGM” Lundkvist numera huserar.

Kanske är det också en liten tröst för alla svenska Alliance-supportrar som annars inte fick mycket att hurra för. The Real Deal körde helt enkelt över motståndarna i två raka kartor.

Alliance måste nu ta sig genom nedre brackets svåraste position utan att förlora en enda match. Om inte, är hoppet om att få möta hemmapubliken i Annexet i mitten av mars tyvärr ute.

The Real Deal får nu möta OG i kampen om en plats i övre bracket. Ludwig ”zai” Wåhlberg och hans Team Secret är i samma läge i andra gruppen där de får möta vinnaren av Vega Squadron och Kaban.

Ninjas in Pyjamas och Team Liquid är klara för övre bracket som spelas under tisdagen.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro