ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV 4-profilen före och efter sminket

Aron Andersson · 10 Okt 2013
Uppdaterad 10 Okt 2013
TV 4-profilen före och efter sminket Tv-profilen Anna Brolin visar upp bilden av sig själv både före och efter  sminkningen. 

TV 4-profilen före och efter sminket Tv-profilen Anna Brolin visar upp bilden av sig själv både före och efter  sminkningen.  Foto: Privat


klar

Artikellänk är kopierad

Nu vill  programledarna visa  den osminkade  sanningen bakom  tv-kamerorna. När det stod klart att Anna Brolin ska leda Fotbollsgalan för tredje året i rad släpptes nyheten med en bild på henne i galaklänning.

Tycker du att TV 4 stajlar er för mycket? – Jag har absolut inget emot det om jag ska leda en gala exempelvis. Det handlar bara om att den färdiga produkten, den här polerade bilden som kablas ut till massa unga tjejer och killar och som ofta formar idealet, inte är den verkliga bilden.

På en Instagrambild visar du dig före och efter sminkning? – Jag lade upp den förra onsdagen, för att jag gjorde en plåtning då. Jag gjorde det bara för att skapa en medvetenhet om att resultatet är en bit från mitt verkliga jag. 

Hur kan ni tv-profiler påverka skönhetsidealet?– I podcasten pratade vi om att balansera det lite grann, att kanske visa upp mer av den verkliga sidan. Jag tycker inte att det är svart eller vitt. Alla gillar väl att klä upp sig till fest? 

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro