ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV-ankaret till kvinnan: Varför bet du inte Cosby i penisen?

Tomas Lundin · 19 Nov 2014
Uppdaterad 19 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

CNN:s nyhetsankare har blivit föremål för en egen våg av nätkritik efter en intervju med en av de kvinnor som pekat ut Bill Cosby som våldtäktsman.

Joan Tarshis var med live på länk i CNN:s studio berättade om hur Cosby som 19-åring tvingat henne utföra oralsex. Don Lemon, som gjorde intervjun, antydde att Tarshis kunde låtit bli att utföra oralsex om hon hade velat. 

– Du vet det finns sätt att inte utföra oralsex om du inte vill göra det, sa Lemon till Tarshis, som var skådespelare när Cosby ska ha förgripit sig på henne.

Lemon förklarar att han menar att hon skulle ha använt tänderna för att bita Cosby i stället för att ge honom oralsex, något som Tarshis säger att hon inte tänkte på vid tillfället. 

Direkt efter intervjun började kommentarer om Don Lemons intervju spridas på Twitter under hashtaggen #DonLemonReporting.

”Jag måste bara fråga, Solange – om du inte ville bli jämförd med Beyoncé, varför är du då hennes syster?”, lyder ett exempel. 

För några dagar sedan stod Bill Cosby för århundradets pr-haveri när han bad fans att hitta på skämt om honom i sociala medier – men i stället skapade en flod av inlägg om våldtäktsanklagelser mot den nu 77-årige komikern.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro