ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tv-intervju lördag 3/6 Linda Isaksson

Stockholm Lina Färm · 2 Jun 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Linda Isaksson Ålder: 34 Bor: Stockholm Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän Aktuell: Programledare för "Bonde söker fru" i TV4 kl 20.30 på söndag

Fem tv-favoriter: "24", "Lost", gamla västernfilmer, "Late Show with David Letterman" och "Animal Planet"

I morgon kväll presenteras de sista fyra sista kärlekssökande bönderna i "Bonde söker fru".

Första programmet gick för en vecka sedan. Hur många brev har kommit in hittills? - Jag vet inte, men med tanke på att vi hade 905 000 tittare och våra bönder är så charmiga så borde det rasa in brev i massor.

Varför behöver just bönder hjälp med att hitta kärleken? - Jag tror att bönder är särskilt utsatta. De jobbar så gott som alltid, bor långt från staden och krogen och träffar sällan kvinnor. Bönderna som sökte hit gjorde inte det för uppmärksamheten, det här är inte "Big Brother". De ser det här som sin stora chans men de tycker att det är lite pinsamt att vara med i tv.

Är inte det en ganska stereotyp bild av bönder? - Det låter kanske så, men de är så här på riktigt. Vi har inte velat göra dem på ett speciellt sätt. Många av männen bor som man gjorde för femtio, hundra år sedan, med sina föräldrar på gården.

Vad händer när alla bönderna har presenterats? - Då är det bara att sätta igång och skriva, och de som får flest brev kommer vi att följa upp i höst. De väljer ut vilka kvinnor de vill träffa, och så får de komma och bo med bönderna på gården.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro