ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tv-meteorologens tröjsuccé: "Jag gillar både blixtar och katter"

Ida Gustafsson · 14 Sep 2015
Uppdaterad 27 Sep 2015
Nils Holmqvists tröja gjorde succé i rutan

Nils Holmqvists tröja gjorde succé i rutan Foto: SVT


Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Det har vi säkert alla hört någon gång. Och i dag när tv-meteorologen Nils Holmqvist skulle presentera åskvädret gjorde han det i en tröja med blixtskjutande katter.

klar

Artikellänk är kopierad

Den speciella väderklädseln fick en del reaktioner på sociala medier. "Är kär i denna meteorolog nu”, skriver en Twitteranvändare och bifogade samtidigt en skärmdump på Nils Holmqvist väderpresentation i rutan.  – Det är trevligt när folk trycker att man har en fin tröja på sig. Det är en stor favorit, jag gillar både blixtar och katter och den har det mesta, säger han. 

Tröjan är från början en present. Varje år när Nils Holmqvist fyller år får han en överraskningsgåva av sin far.  – Ett år fick jag 80 stycken Twisterglassar. En gång när jag ägde en bil fick jag en domkraft. En annan gång fick jag en uppstoppad råtta. Man kan få vadsomhelst. Det är alltid lite nervöst att öppna ett paket från honom.  – Men det här är bland de bättre grejerna jag fått av honom. 

Att det blev just i dag som tröjan gjorde debut i rutan beror på det kommande höstvädret.  –  Det var lite åska i dag och de kommande dagarna. Det är lite mer höstligt väder på gång och jag tyckte att den passade då. Jag ville ha med den i en sändning. Jag gillar den mycket. 

Att hans kläder uppmärksammas tycker han bara är roligt:  – Det är ett bra bevis på att folk tittar. Det är bara kul när folk uppmärksammar någonting man gör och det brukar alltid vara snälla reaktioner, säger han till Metro. ► LÄS MER: Ingen lek att spå väderlek

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro