ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV-tipset 18 februari

metro · 17 Feb 2014
Uppdaterad 17 Feb 2014
TV-tipset 18 februari

TV-tipset 18 februari


klar

Artikellänk är kopierad

Klassiker i ny tolkning i HudikTrollkarlen från Glada Hudik. ”Trollkarlen från Oz” har förtrollat generationer. Nu tar sig Glada Hudik-teatern an den klassiska historien, med nyskriven musik av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe. I dokumentärserien ”Trollkarlen från Glada Hudik” får vi följa det tvååriga arbetet som resulterade i både en musikal och en skiva . TV 4, kl 21. Ny serie av komedikungMom. En tonårsmamma med alkoholproblem (Anna Faris) kämpar för att hålla sig nykter och komma på rätt köl. ”Mom” kanske låter allvarlig, men räkna med skratt. Bakom serien står Chuck Lorre, skapare av succéer som ”The big bang theory”. - Kanal 5, kl 21.

Courteney Cox är tillbaka som JulesCougar town. Det har blivit dags för säsongspremiär av komediserien ”Cougar town” om den vinälskande Jules och hennes vänner. Premiäravsnittet sändes i USA den 7 januari och sågs då av nästan två miljoner tittare. Kanal 5, kl 22.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro