ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV-tipset torsdagen den 12 december

Metro · 11 Dec 2013
Uppdaterad 11 Dec 2013
TV-tipset torsdagen den 12 december

TV-tipset torsdagen den 12 december


klar

Artikellänk är kopierad

1.Jul med Ernst. Ernst Kirchsteiger jobbar vidare med julstämningen i orangeriet i det andra avsnittet av ”Jul med Ernst”. Med fynd från skogen bygger han en ljuskandelaber och gör dessutom en julkrans av Medelhavsfrukter. För att inspireras åker han till Italien och hälsar på sina vänner i Toscana och får se deras saffransodling . TV 4, 20.00.

2.  Mitt i naturen. Hur kan vi fotografera naturen som ögat inte kan uppfatta? Programledaren Yvette Hermundstad tar hjälp av makrofilmen i ”Mitt i naturen” för att se vad som händer bland de allra minsta djuren. Och hur stor chans är det att ett snokägg kläcks när det ligger i ens hand? SVT 1, 20.00.

3.  Bergs bärbara talkshow. I veckans ”Bergs bärbara talkshow” möter Carina Berg sina egna rädslor. Bland annat utmanar hon den fyrfaldige pingisvärldsmästaren Mikael -Appelgren. ”Hon fick känna på några skruvar”, säger ”Äpplet”. Kanal 5, 20.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro