ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV4-reporter anmäld – blottade brösten i park

John Lindblom · 27 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 19-årig kvinnlig programledare i TV 4 har åtalats för att i somras ha blottat brösten inför en äldre man.

Trots att programledaren bett mannen om ursäkt flera gånger och trots försäkran om att inslaget inte skulle sändas, har mannen vägrat dra tillbaka anmälan. Den unga programledaren Nour El-Refai, riskerar nu böter eller kortare fängelsestraff i en kommande rättegång.– Jag har bett om ursäkt hur många gånger som helst. Det kan självklart inte bliannat än böter av det här, säger programledaren Nour El-Refai.

Programmet ”Raj Raj” sänds i TV 4-kanalen TV 400. Med dold kamera försöker de två unga kvinnorna chockera och skrämma upp vanliga människor i vardagen. Mannen i Humlegården reagerade dock så starkt på ”blottningen” att han valde att polisanmäla. ProduktionsbolagetMeter och TV 4 strök då hela inslaget.

Metro har sökt åklagare Maria Häljebo för en kommentar. Datum för rättegången är ännu inteutsatt. Nour El-Refai, även känd från TV 3:s ”Hus i Helvete”, är inte längre kvar på Raj Rajredaktionen utan jobbar numera på Strix Television.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro