ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV4 visade porrfilm mitt under nyhetssändningen

Gustaf Eriksson · 7 Jan 2013
Uppdaterad 7 Jan 2013
TV4 visade porr under nyhetssändning

TV4 visade porr under nyhetssändning Foto: TV4 News


Samtidigt som TV 4:s nyhetsankare pratade om Syriens brutala diktator Bashar Al-Assad spelades en porrfilm upp i bakgrunden. – Det är skit att det händer, säger redaktionschefen Andreas Haglind till Expressen. Men på nätet väckte missen mycket fniss.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var när TV 4 News nyhetsuppläsare diskuterade talet av Syriens diktator Bashar Al-Assad med kanalens Rysslandskorrespondent under måndagsförmiddagen som en porrfilm rullade på en av tv-skärmarna i bakgrunden. 

Filmen spelades upp i ungefär tio minuter. Det var mer än nog för att få internet att börja småfnissa. " Hahaahahhahha porr på TV4 news!!", skriver en person på Facebook. "Nyheterna blev just lite mer intressant!", skriver en annan.  "Tv4 News gör allt för att få lite tittare", skriver twittraren Marcus K.

Men andra hade betydligt lättare att hålla sig för skratt.  – Det är skit att det händer, säger Andreas Haglind, redaktionschef på TV4 News, till Expressen.

Orsaken till den erotiska utsändningen uppges vara att skärmen legat på en server som bandat film som ska visas i andra kanaler som TV4 äger.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro