ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

TV4s bluff – han ombads vara med i talangshowen

Aron Andersson · 19 Sep 2012
Uppdaterad 19 Sep 2012
TV4s bluff – han ombads vara med i talangshowen

TV4s bluff – han ombads vara med i talangshowen


Han fick publiken att häpna i X Factor”. Men TV4 bluffar om den unga rapparen. Adam Kanyama ombads vara med, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 16-åriga rapparen Adam Kanyama är ett av årets stjärnskott. Några av hans fans kände nog igen honom när han plötsligt dök upp i TV4s talangprogram ”X Factor” på tisdagskvällen.

Men i programmet framgick det inte att han redan är en etablerad artist. Tidigare i år spelade han till exempel på en av klubbarna under musikfestivalen Way Out West. Dessutom uppträdde han på årets grammisgala.

Nu skriver Aftonbladet.se att rapparen ombads vara med som tävlande i ”X Factor”. – De från ”X Factor” bad mig vara med, säger Adam Kanyama till tidningen.

Och programmets producent ljuger först om hur den unga talangen hamnat i programmet, när han får frågan. – Han har sökt. Han har ställt sig i kön, och ställt sig framför juryn som alla andra, säger Pelle Porseryd till Aftonbladet.se.

Men när han får följdfrågan och inser att Adam Kanyama själv berättat att han fått en förfrågan om att vara med, backar han direkt. – Precis. Det finns massor av sätt. Vi har varit ute och scoutat.

Därefter avslöjar han att även fler etablerade artister kan dyka upp under seriens gång. – Vi har varit runt och lyft på ganska många stenar för att få lovande talanger så ja, det är fler.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro