ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två av de misstänkta Maxrånarna jobbade själva på restaurangen

Hugo Ewald · 26 Nov 2015
Uppdaterad 26 Nov 2015

Foto: Fredrik Sandberg/TT


Efter det brutala rånet på en hamburgerrestaurang i Falkenberg där två kvinnor misshandlades grovt med en kofot greps fem personer. Det visar sig nu att två av de gripna själva jobbar på Max-restaurangen där rånet ägde rum.

klar

Artikellänk är kopierad

Klockan 1:30 en söndag i början av november klev rånare in på Max-restaurangen i Falkenberg. Två kvinnor som höll på att stänga restaurangen misshandldes grovt med kofot av rånarna som utöver kofoten var beväpnade med baseballträ och kniv. Fem personer greps under onsdagen misstänkta för dådet och två har sedan dess begärts häktade. ► LÄS MER: Kvinnor slagna med kofot vid rån

Nu visar det sig att två av de anhållna är anställda på restaurangen där rånet ägde rum. Huruvida dessa två är samma personer som är häktade vill inte utredaren Cecilia Bergstén bekräfta, enligt Hallands nyheter. 

Kvinnorna som misshandlades i samband med rånet mår enligt Max PR-ansvarig Fredrika Fredmark väl med tanke på omständigheterna, enligt Hallands nyheter.

– Som arbetsgivare har vi full fokus på att personalen ska få stöd de behöver även i det är nya läget. Det har varit några jobbiga veckor sedan första november och nu kom beskedet om att det är två anställda som har anhållits. Ingen är dömd för något brott än men skulle det vara så känns det inte bra, säger hon till tidningen.► LÄS MER: Hårda straff för brutalt rån

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro