ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två barn överfölls vid skola

Metro · 24 Apr 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En nioårig flicka på väg hem från skolan tvingades in i ett skogsparti av en man och bands vid ett träd. Hon lyckades själv ta sig loss och fly från platsen när mannen lämnade platsen för en kort stund. Händelsen inträffade i torsdags eftermiddag i Katrineholm och polisen befarar att gärningsmannen ska slå till igen, skriver Katrineholms-Kuriren. – Vi tror att vi har att göra med en sjuk person. Han uppträder helt orädd och har rört sig öppet på skolområdet, säger länskriminalens utredare Tord Florestig till tidningen.

EXTRA PATRULLERING En timme innan överfallet på flickan hade även en elvaårig pojke antastats på skolans område. Enligt polisen rör det sig troligen om samme man. Polisen bearbetar nu de tips som kommit in. Skolan har avdelat fler vuxna utomhus under rasterna och polisen har extra patrullering i området. Överfallen rubriceras som försök till barnvåldtäkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro