ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två döda i brinnande bil

Anders Göransson · 6 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Bilen var helt övertänd, men i framsätena syntes kvarlevorna av två människor, utom all räddning. 

Bilen var helt övertänd, men i framsätena syntes kvarlevorna av två människor, utom all räddning.  Foto: Pelles Photo


Volvon ägs av dömd sexbrottsling – kropparna oidentifierade

klar

Artikellänk är kopierad

BILBRAND. Två människor hittades döda i en brinnande bil utanför Kisa natten till i går. Polisen vet vem som äger bilen – en dömd sexbrottsling som kände sig jagad – men kropparna har ännu inte kunnat identifieras.Polisen utesluter inte att personerna i bilen blev mördade.

Det var vid tvåtiden natten till i går som räddningstjänsten larmades om en brinnande bil på en skogsväg i närheten av det lilla samhället Slätmon utanför Kisa i Östergötland.Bilen, en röd Volvo, var helt övertänd, men i framsätena syntes kvarlevorna av två människor, utom all räddning.Några krockskador syntes inte på fordonet.Boende i området berättar för lokala medier att de hörde något som liknade skott eller explosioner i samband med bilbranden.Kropparna var svårt brända och identifieringen med hjälp av tandkort och DNA-prov var inte klar i går kväll.

Bilens ägare kommer från Uddevalla och är kriminellt belastad. Bland annat har han avtjänat ett längre fängelsestraff för sexuellt utnyttjande av underårig. Enligt Corren.se står bilägaren nu under nytt åtal för bland annat sexbrott mot barn. Han friades i tingsrätten, men en ny rättegång i hovrätten väntar.– En av våra teorier är att bilägaren är ett av offren i bilen. Men det går inte att bekräfta så länge vi inte fått fram identiteten på offren i bilen, säger Sofia Karlsson, informatör vid polisen i Östergötland, till TT.En vän till bilägaren uppger för Aftonbladet att han fick ett sms från denne i söndags.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro