ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två gripna för mord i Ljungby

TT · 8 Dec 2013
Uppdaterad 8 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Två män har gripits efter det misstänka mord som inträffade i Kronobergs län under lördagskvällen.

En av de gripna är en 50-årig man som har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord. Den andre misstänkte, en 41-årig man, sitter gripen och ska förhöras under dagen. Polisen har hittills varit mycket förtegen, men berättar nu att det misstänkta brottet ska ha inträffat i Lagan i Ljungby kommun.

Det var vid 19-tiden på lördagskvällen som en död man påträffades. Omständigheterna runt dödsfallet var oklara och polisen rubricerar det som mord, rapporterar Smålandsposten på nätet.

- Ambulansen larmade polis efter att en man i 65-årsåldern påträffats skadad utomhus. Han fördes till sjukhus men avled där. Vad vi förstår så har de här tre männen, de båda gripna och den nu avlidne, känt varandra. Men vi vet ännu inte vad som har hänt, säger Kronobergspolisens informationschef Robert Loeffel till TT.

Polisen är mycket förtegen om händelsen och vill inte heller gå in på var i länet mannen hittades död.

– Vi håller på och jobbar med det och befinner oss i ett känsligt läge, därför vill vi inte lämna mer information just nu, säger polisen i Kronobergs län till Smålands-Posten.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro