ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två män slipper fängelse efter drogsex med 14-åringar – fanns "samtycke"

David Peterson · 24 Dec 2017
Uppdaterad 24 Dec 2017
Två brittiska män, båda 26 år, får villkorlig dom för att ha haft sex med två minderåriga flickor.

Två brittiska män, båda 26 år, får villkorlig dom för att ha haft sex med två minderåriga flickor. Foto: TT


Två brittiska män, båda 26 år, får villkorlig dom för att ha haft sex med två minderåriga flickor. Männen gav både alkohol och amfetamin till 14-åringarna innan de hade sex. Enligt domaren måste flickorna ta på sig en del av ansvaret, skriver Independent.

klar

Artikellänk är kopierad

De två 14-åriga flickorna hade åkt på fest hos en väns syster. De hade på sig bikinis och drack alkohol när de två 26-åriga männen dök upp med mer alkohol och amfetamin, skriver Independent.

Situationen urartade snabbt och förvandlades till en ”orgie”. Eftersom att 14-åringarna hade på sig bikinis och enligt domaren nästan var nakna när männen kom till festen måste de ta på sig en del av ansvaret.

– De måste ta på sig en del av ansvaret, och jag understryker orden ‘en del’, för hur kvällens situation uppstod, sade den brittiska domaren enligt tidningen.

Den ena flickans mamma säger att hon blev skräckslagen av domen.

– Min dotter gick ut och förväntade sig att umgås med kvinnor. Hon hade inte en aningen om att männen skulle dyka upp. Jag tror inte hon hade gått dit om hon visste om det, säger hon till tidningen och fortsätter.

– Hon var inte i ett tillstånd då man kan samtycka till någonting och jag är förfärad över att domaren tror att det är möjligt.

De två männen får båda två villkorliga domar. En av dem ska också genomföra 125 timmars samhällstjänst.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro