ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två snygga växthus och ett tjacklabb

Tomas · 13 Aug 2012
Uppdaterad 13 Aug 2012
scoresolder Score & Solder

scoresolder Score & Solder


klar

Artikellänk är kopierad

filtration
filtrationFoto: Responsive Architecture at Daniels

Att hålla gröna växter i lägenheten är lite av den nya surdegen korvstoppningen långkoket biodlingen. Det visar sig inte minst genom att fler tingestar som tilltalar mediamän runt de 30 (som undertecknad) börjar dyka upp. I alla fall i nämnda mediemans feeds. Mer steam punk än shabby chic skulle man kunna säga.

En av de coolaste är Filtration Block, en luftrenare som i stället för ett mekaniskt filter använder sig av växter som är särskilt effektiva på att suga upp föroreningar i luften och släppa ut frisk luft. Den kondens växterna släpper ut fuktar den torra lägenhetsluften.

Till formen påminner Filtration Block mycket om de miniväxthus som Score & Soldertillverkar och som står högt på skribentens önskelista, även om modellerna med hängande bergskristaller i kanske är liiite för mycket.

En annan, inte lika dekorativ, trend som vi skrev om i våras här i Metro är window farming. Om du kan stå ut med att din lägenhet ser ut som ett tjacklabb kan du få god skörd genom att odla tomater med näringslösning och akvariepump.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro