ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Två tusen billigare resa till Bangkok

Metro · 20 Sep 2013
Uppdaterad 24 Sep 2013

Flygresan till Bangkok har blivit över 2 000 kronor billigare jämfört med för fem år sedan. Även resor till Prag och Dubai har gått ner i pris.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Det är Flygbarometern.se som har sammanställt statistik över hur priset på flygbiljetter har förändrats. Jämförelsen har gjorts mellan snittpriset i augusti 2008 och augusti i år - och det är resorna till Bangkok som sticker ut genom en nedgång med 2 354 kronor.

– Många flygbolag har storsatsat på Bangkok de senaste åren, det är väldigt populärt att resa dit och det gör att flygbolagen slåss om destinationen, uppger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel.se i ett pressmeddelande.

Ytterligare tio storstadsdestinationer har undersökts, men där är förändringarna mindre. 

– Priserna på flygbiljetter till andra destinationer har i stort sett stått still de senaste fem åren. Det gör att fler och fler flygbolag har börjat ta betalt för andra tjänster som till exempel bagage, mat, check in för att kompensera för priset.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro