ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tvåårig pojke död efter fall från fönster

Filip Joelsson · 23 Sep 2018
Uppdaterad 23 Sep 2018
Pojken fördes i ambulans till sjukhus efter fallet, men hans liv gick inte att rädda. Arkivbild.

Pojken fördes i ambulans till sjukhus efter fallet, men hans liv gick inte att rädda. Arkivbild. Foto: TT


En tvåårig pojke har omkommit efter att ha fallit från ett fönster i ett bostadshus i Tumba söder om Stockholm. Polisen har i nuläget inga misstankar om brott.

klar

Artikellänk är kopierad

Strax efter 17 på söndagskvällen larmades polis och ambulans till Tumba Söder om Stockholm, efter att en pojke fallit ut från en fönster på hög höjd. Enligt uppgifter till TT rör det sig om ett fall från åttonde våningen.

Pojken fördes i ambulans till sjukhus tillsammans med anhöriga, men hans liv gick inte att rädda.

Polisen har i nuläget inga misstankar om brott.

– Det är någon form av olyckshändelse ja, men vi kommer att göra en utredning av händelsen. Det finns ingen misstanke om att han har blivit utkastad eller så, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på polisen i Stockholm, till TT.

Polisen uppger för Aftonbladet att man kommer att utreda om det kan röra sig om någon form av oaktsamhets- eller underlåtenhetsbrott.

– Vi har inlett en utredning för att titta närmare på omständigheterna för olyckan, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på polisen i Stockholm, till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro