ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tvååring påkörd av traktor– avled

Anneli Wikström · 11 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

En tvåårig pojke omkom efter att ha blivit påkörd av en traktor på ett övergångställe i Oslo på tisdagen, skriver Verdens Gang. Pappan sköt barnvagnen med den snart tvåårige sonen framför sig och var mitt på ett övergångsställe då olyckan inträffade. En traktor körde rakt in i barnvagnen och pojken kastades ut. Han skadade sig så illa att han omkom, skriver Verdens Gang.

Olyckan inträffade i en stadsdel i Oslo strax innan tio på förmiddagen och det var många trafikanter som blev vittne till olyckan.

– Jag såg en traktor stå i korsningen och sen kom det poliser, ambulanser och en brandbil. Sen såg jag massor av folk stå runt en barnvagn. Jag trodde de pratade med barnet men så bar de bort honom på bår, säger ett vittne till tidningen.

Både pappan och traktorföraren fick föras till sjukhus eftersom de var chockade. Föraren, som endast var 20 år, blev rutinmässigt av med körkortet och ska förhöras under dagen, skriver VG.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro