ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tvillingarna kommer ut för sin pappa – och får finaste reaktionen

Emma Björkman · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015
Austin och Aaron Rhodes. 

Austin och Aaron Rhodes.  Foto: Youtube.com


klar

Artikellänk är kopierad

Tvillingbröderna och fotomodellerna Austin och Aaron Rhodes har närmare 70 000 följare på sin Youtubekanal. Nu har de amerikanska syskonen lagt ut sitt mest känsloladdade klipp hittills – en video där de berättar för sin pappa att de båda är homosexuella. 

Bröderna Austin och Aaron Rhodes inleder videoklippet med att berätta att de kommit ut för alla i sin familj – förutom sin pappa. Eftersom han bor i en annan stad ska tvillingarna ringa upp honom. ​ – Jag kommer att svimma, säger Aaron Rhodes innan de slagit numret. Det är ett känslosamt och tårfyllt ögonblick när bröderna berättar att de båda gillar killar. Pappan är tyst en stund men säger sedan: – Saker är som de är, vet ni. Ni är vuxna människor. Ni har vuxit upp i en helt annan generation än mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga… Jag älskar er båda och det kommer aldrig att ändras. Austin och Aaron Rhodes videoklipp har mötts av flera homofobiska kommentarer. Men flera personer i i kommentarsfältet försvarar syskonens beslut. En person skriver: ”Faktumet att de här killarna kommer ut så tidigt i sin mediekarriär visar hur långt HBTQ-rörelsen har kommit men hatet bland kommentarerna visar att vi fortfarande har en bit kvar. Trollen känner sig fortfarande hotade av det här. De blir rädda när de ser att vi inte är rädda. De rasar när de ser att vi inte längre gömmer oss. Dessa straighta män är så rädda för allt som inte är normativt. Men vi rör oss mot en framtid som kommer att karaktäriseras av mångfald”.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro