ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tvingade nioåriga barnbarnet att springa – tills hon kollapsade och dog

Emmelie Wallroth · 27 Mar 2015
Uppdaterad 27 Mar 2015
Bilden har ingenting med texten att göra.

Bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Alamy


När kvinnans barnbarn ljög om en godisbit hon ätit tvingades flickan ut och springa. Och hon fick inte sluta springa – förrän hon var så utmattad att hon föll ihop.

klar

Artikellänk är kopierad

Den tragiska händelsen inträffade i Alabama, USA, i augusti år 2012, vilket lokala medier tidigare rapporterat om.

Efter att kvinnans barnbarn, en nioårig flicka, hade ljugit om godis ska kvinnan som ett straff ha tvingat henne att springa runt huset med ved i famnen så länge att hon till slut kollapsade och föll ihop av utmattning. Flickan fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.

Obduktionen visade att hon var svårt uttorkad. I förhör har kvinnan sagt att hon ”hellre skulle dö än skada sitt barnbarn”. Hon har även uppgett att hon bara ska ha sett till så att barnbarnet plockade upp ved åt henne i trädgården – någonting som juryn inte tror på.

Enligt åklagaren har kvinnan inte visat någon ånger för det hon gjort, skriver NBC News.

Åklagaren menar också att brottet är så pass avskyvärt att kvinnan bör straffas med avrättning. Men juryn, som har förklarat kvinnan skyldig, vill att kvinnan döms till livstids fängelse.

Straffet presenteras den 11 maj.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro