ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tvingades flytta på sitt drömbröllop – eftersom presidenten skulle spela golf

Emmelie Wallroth · 30 Dec 2014
Uppdaterad 30 Dec 2014
Här får paret ett telefonsamtal från självaste Barack Obama som ville be om ursäkt och gratulera dem till vigseln. 

Här får paret ett telefonsamtal från självaste Barack Obama som ville be om ursäkt och gratulera dem till vigseln.  Foto: AP


klar

Artikellänk är kopierad

Paret hade planerat inför bröllopet på Hawaii, men i sista stund fick de veta att de var tvungna att flytta på vigseln.

Natalie Heimel och Edward Mallue Jr, båda från den amerikanska armén, hade planerat inför vad som skulle bli deras drömbröllop vid golfbanan Kaneophe Klipper på Hawaii i söndags, skriver New York Post. Golfbanan, med en fantastisk utsikt över havet, är ett populärt ställe för bröllop.

Men så sent som dagen innan fick paret ett meddelande från Vita huset. De var tvungna att flytta vigseln – självaste president Barack Obama skulle nämligen spela golf där just den dagen.

– Det var känslosamt, speciellt för henne. Hon är brud och på mindre än 24 timmar var de tvungna att ändra allt som de hade planerat, säger Jamie McCarthy, brudgummens syster, till Bloomberg News.

Bröllopet flyttades i stället till en gräsmatta tillhörande en befälhavare i närheten. Och när presidentengolfrundaringde fick veta vad hans hade ställt till med gjorde han så klart det han tyckte var rätt – han personligen upp paret och bad om ursäkt.

JamieMcCarthyBloomberg– Han bad om ursäkt och gratulerade dem. Vi var alla där, det var perfekt. Samtalet gjorde deras dag, säger till . 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro