ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tygkaoset fick Mariette att ändra sin show

Tobias Sahlén · 13 Mar 2015
Uppdaterad 13 Mar 2015
Mariette fick skrota sitt supersläp.

Mariette fick skrota sitt supersläp. Foto: TT


Mariette skulle krydda sin finalshow med ett dubbelt så långt släp den hon hade i Malmö. Men i finalen har de planerna skrotats.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro tidigare skrivit om tygkaoset som drabbat team Mariette. Först höll tygleveransen på att fastna i USA. Och när man först testade det nya, längre släpet under repetitionerna i torsdags höll Mariette på att flyga i väg, och dra en av dansarna med sig. Och nu har man alltså beslutat sig för att återgå till det kortare tyget.

– Det var helt bångstyrigt, berättar Mariette och fortsätter:

– Det var svårt för både han som körde fläkten, för mig och för dansarna. Men vi gjorde ett gott försök och det gjorde faktiskt inte någon som helst skillnad. Folk sa till oss nu efter publikgenrepet: Vad fint det var med nya släpet. Men nej det var ju det gamla vi använde.

Inför finalen i morgonkväll ska hon ladda upp med träning och de så kallade ”lifies” (det vill säga motsatsen till selfie) som är grejen som hon och låtens upphovsman Miss Li kör på.

– Och så kör vi lite ”bra bra bra-pepptalk” innan det är dags, hela teamet. Det är vår grej.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro